Australiens træner er knust efter VM-nederlag

18/06/2014 23:31

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det kunne være endt med Australiens største triumf nogensinde ved VM i fodbold, men det blev i stedet til en flad fornemmelse og et 2-3-nederlag til Holland onsdag ved slutrunden i Brasilien.

Australiens landstræner, Ange Postecoglou, er da også meget nedtrykt over, at hans hold i anden halvleg smed en 2-1-føring væk mod hollænderne, så Australien med nul point efter to kampe er på vej ud af VM.

- Jeg ønskede bare, at spillerne fik udbytte af den måde, de håndterede det på i dag, siger træneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Australien tabte sin første kamp ved VM med 1-3 til Chile, så holdet skulle meget gerne have point mod Holland.

- Jeg har lagt meget pres på spillerne og på staben, fordi vi skal være et særligt hold og udfordre verdensklassehold, men en ting er at sige det, noget andet er at gøre det.

- Spillerne gjorde det i dag, men de fik ikke deres belønning. Det er hjerteknusende og meget skuffende, siger Ange Postecoglou.

Australiens Tim Cahill scorede VM's måske flotteste mål indtil videre, da han i første halvleg helflugtede bolden i mål til 1-1 via underkanten af overliggeren.

- Det føltes bare så rigtigt at sparke til den, og jeg ramte den flot.

- Det er, hvad det hele handler om. Alle drømmer om at spille på denne scene, og jeg ønskede at gøre indtryk på alle børnene hjemme i Australien og rundt omkring i verden, så de kunne blive inspireret af det, siger Tim Cahill.

Han kommer på grund af karantæne ikke med i Australiens sidste kamp i gruppe B mod Spanien.

/ritzau/