Avis: Button forlader McLaren - Magnussen bliver

Spanieren Fernando Alonso kommer til McLaren, og det bliver ikke Kevin Magnussen, men Jenson Button, som må forlade det store Formel 1-team.

Det skriver den engelske avis Daily Mail på sin hjemmeside. Avisen skriver, at McLaren præsenterer fremtidsplanerne for teamet i løbet af meget kort tid.

Avisen mener i en stor artikel at vide, at briten Jenson Button på den baggrund forlader Formel 1 og i øjeblikket forhandler med Porsche om at fortsætte karrieren i sportsvogn, hvor hans gode ven og tidligere kollega Mark Webber også kører.

Jenson Button har, ifølge Daily Mail, hele tiden håbet, at det ville være Kevin Magnussen, som måtte kravle ud af bilen, hvis McLaren ville have Fernando Alonso eller en anden topkører ind.

En kilde siger imidlertid til Daily Mail, at McLaren-chefen Erik Boullier mener, at Kevin Magnussen supplerer Alonso bedre end Button.

- Eric mener, at kørerne hellere skal passe sammen, end at man skal have to førstekørere. Det er dårligt nyt for Jenson, siger kilden.

Fernando Alonso menes at være Formel 1-verdenens mest komplette kører, og McLaren indledte samtaler med ham allerede inden den nuværende sæson.

Daily Mails historie fra natten til torsdag kom kun nogle få timer efter, at Fernando Alonso dementerede rygter om, at han allerede har skrevet kontrakt med McLaren.

Formel 1-kørerne er samlet i Brasilien forud for søndagens grandprix i Sao Paulo.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip