Avis: Formand går af efter Eurovision-skandale

Bestyrelsesformand i Wonderful Copenhagen, Michael Metz Mørch, trækker sig fra posten i kølvandet på millionunderskuddet ved afholdelse af Eurovision, skriver Politiken.

Underskuddet for afholdelsen af Eurovision Song Contest er på 58 millioner kroner.

- Jeg kan sige, at jeg efter Wonderful Copenhagens bestyrelsesmøde mandag eftermiddag stiller mit mandat som bestyrelsesformand til rådighed, siger Michael Metz Mørch til Politiken.

Den afgående bestyrelsesformand har meddelt sin afgang til formanden for Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen (S).

- Men man må samtidig sige, at Wonderful Copenhagen med Eurovision Song Contest har bragt sig i en så vanskelig situation, at der må en større forandring til i organisationen, så der kan komme ro på og vi igen kan have tillid til, at de kan løfte den vigtige opgave, de er sat i verden for.

- På den måde synes jeg, det er det helt rigtige at lade nye kræfter komme til, siger regionsrådsformanden i en skriftlig kommentar til Politiken.

Wonderful Copenhagen holder bestyrelsesmøde om sagen mandag.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip