Avis: Magnussen dropper andre løbsserier end Formel 1

Da den danske racerkører Kevin Magnussen røg ud af McLarens Formel 1-bil og måtte nøjes med en reservetjans, sagde han, at han ville se, hvilken anden løbsserie, han så kunne køre i. For han ville have løb i 2015.

De planer er nu skrinlagt fordi, han fik pladsen som reserve for Fernando Alonso i sæsonens første Formel 1 grandprix i Melbourne i sidste weekend.

Det siger hans manager Dorthe Riis Madsen ifølge dagbladet BT.

- Som det ser ud, bliver resten af sæsonen nu med fuldt fokus på Formel 1 alene, siger hun til avisen.

Den 22-årige danske racerkører havde ikke regnet med at få køretid i McLarens Formel 1-racer i denne sæson, så at han fik det allerede i første grandprix, har overbevist ham selv og baglandet om, at han skal holde sig til ved alle løb, hvis en ny mulighed skulle opstå.

- Starten på sæsonen har selvfølgelig udviklet sig anderledes, end vi havde regnet med. Det har for alvor åbnet vores øjne for, at man kan få en chance i Formel 1, førend du regner med, og derfor er det bare om at holde sig til.

- Og når det kun er Formel 1, Kevin vil, så er det dér vi skal være.

- Som jeg forstår på Kevin, så er det "all-in" på Formel 1, siger manageren videre.

Den tidligere dobbelte verdensmester Fernando Alonso forulykkede med sin McLaren-bil forud for Melbournes grandprix, og derfor måtte Kevin Magnussen træde til.

Spanieren er i gang med forberedelserne til grandprixet i Malaysia i næste weekend.

Fra McLaren-lejren forlyder det, at man forventer, at han kører, men det er endnu ikke givet, at Formel 1-organisationens læger giver ham lov til det.

/ritzau/

 

Dagens Gossip