Avis: Magnussen dropper andre løbsserier end Formel 1

Da den danske racerkører Kevin Magnussen røg ud af McLarens Formel 1-bil og måtte nøjes med en reservetjans, sagde han, at han ville se, hvilken anden løbsserie, han så kunne køre i. For han ville have løb i 2015.

De planer er nu skrinlagt fordi, han fik pladsen som reserve for Fernando Alonso i sæsonens første Formel 1 grandprix i Melbourne i sidste weekend.

Det siger hans manager Dorthe Riis Madsen ifølge dagbladet BT.

- Som det ser ud, bliver resten af sæsonen nu med fuldt fokus på Formel 1 alene, siger hun til avisen.

Den 22-årige danske racerkører havde ikke regnet med at få køretid i McLarens Formel 1-racer i denne sæson, så at han fik det allerede i første grandprix, har overbevist ham selv og baglandet om, at han skal holde sig til ved alle løb, hvis en ny mulighed skulle opstå.

- Starten på sæsonen har selvfølgelig udviklet sig anderledes, end vi havde regnet med. Det har for alvor åbnet vores øjne for, at man kan få en chance i Formel 1, førend du regner med, og derfor er det bare om at holde sig til.

- Og når det kun er Formel 1, Kevin vil, så er det dér vi skal være.

- Som jeg forstår på Kevin, så er det "all-in" på Formel 1, siger manageren videre.

Den tidligere dobbelte verdensmester Fernando Alonso forulykkede med sin McLaren-bil forud for Melbournes grandprix, og derfor måtte Kevin Magnussen træde til.

Spanieren er i gang med forberedelserne til grandprixet i Malaysia i næste weekend.

Fra McLaren-lejren forlyder det, at man forventer, at han kører, men det er endnu ikke givet, at Formel 1-organisationens læger giver ham lov til det.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip