Avis: Real Madrid henter tysk stjerne i Bayern München

Mens den tyske landsholdstrup forbereder sig til fredagens kvartfinale ved VM i Brasilien, arbejdes der i kulisserne på et skifte for en af truppens mange profiler.

Ifølge den spanske sportsavis Marca, der er kendt for at følge Real Madrid tæt, skifter den tyske landsholdspiller Toni Kroos fra Bayern München til Real Madrid efter det igangværende VM.

Avisen skriver, at de to klubber er blevet enige om et salg for et beløb svarende til 186 millioner kroner. Kontrakten skulle være af fem års varighed.

Bortset fra et lejeophold i Bayer Leverkusen i sæsonen 2009/10 har 24-årige Kroos ikke optrådt for andre klubber end Bayern München i sin seniorkarriere.

Nu lader han til at realisere et skifte fra Champions League-vinderen anno 2012/13 til den forsvarende vinder af Europas fineste klubtitel.

Marca skriver dog, at handlen først vil blive offentliggjort efter VM-slutrunden. Her skal Kroos og Tyskland op mod Frankrig i fredagens kvartfinale.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip