Avis: Riis får seks millioner euro for sit hold

Skrevet af admin

|

30/11/2013

Dagens topnyheder

Bjarne Riis kan blive en holden mand, hvis han sælger sit cykelhold til den russiske rigmand Oleg Tinkov.

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er købsaftalen allerede i hus, og danskeren står til at modtage seks millioner euro (knap 45 millioner kroner) for sit livsværk.

Mediepartner afviser Google-link til Riis

Bjarne Riis fortsætter ifølge avisen dog som direktør for holdet i mindst fire år til en årsløn på en million euro (knap 7,5 millioner kroner).

Nyheden skulle allerede være overbragt Team Saxo-Tinkoff-rytterne på træningslejren i Mallorca, hvor Riis ifølge sportsavisen skulle have forsikret sine ansatte om, at overtagelsen ikke vil få negative sportslige konsekvenser.

- Jeg fortsætter som direktør for holdet i yderligere fire år, og det vil give mig mulighed for at fokusere mere på det sportslige og dermed være endnu tættere på jer, skulle holdejeren have sagt.

DR: Google bliver ny sponsor for Riis

La Gazzetta dello Sport mener også at vide, at Oleg Tinkov har tænkt sig at putte et beløb på mellem 11 og 13 millioner euro i holdet pr. sæson.

Hvad det betyder for Saxo Banks sponsorat af cykelholdet, er endnu uvist, men det bliver opklaret mandag klokken 16 dansk tid, hvor der afholdes pressemøde i London om holdets fremtid.

/ritzau/