Avisbud fandt bombe inden i bamse

Avisbuddet Anthony Cannon opdagede det livsfarlige legetøj inden solopgang torsdag morgen, hvor han var i gang med sin avisruet i den lille ny Lattimore i North Caroline. Senere vendte han tilbage for at samle bamsen op.

- Jeg tænke, at det var usædvanligt, at den sad der midt på vejen. Det var bælgmørkt, og da jeg samlede den op, faldt der en slags beholder ud af den, fortæller 42-årige Anthony ifølge Sky News.

Han var ikke klar over, at han holdt en hjemmelavet bombe i hånden. Han efterlod både bamsen og beholderen i sin bil og kørte hjem efterfølgende hjem til sin kusine, hvor han fik et bedre kig på sit fund.

LÆS OGSÅ: Chokvideo: Døende mand smidt ud af politistation

Anthony så til sin skræk, at beholderen var fyldt med væske, og at der kom små ledninger ud fra den. Han ringede derfor straks til politiet, og bomberyddere blev tilkaldt.

- I løbet af to minutter fastslog de, at det var en bombe og hele huset blev evakueret, fortæller avisbuddet.

Den lokale sherif mener, at Anthony var meget heldig, at bomben ikke eksploderede i hænderne på ham. Den havde uden tvivl gjort stor skade, hvis den var gået af. Bomben blev deaktiveret af eksperterne og sendt til undersøgelse.

Selv om Anthony Cannon kunne været blevet dræbt af bomben, er han glad for, at han tog tøjdyret med sig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Hvis et barn havde set bamsen, er jeg ret sikker på, at han eller hun ville have samlet den op, siger han. 

 

Dagens Gossip