Båd sunket ved Malmø: Helikoptere søger efter forsvundne i Øresund

Skrevet af admin

19/03/2013
Både de danske og svenske indsatsstyrker er i området for at lede efter de tre personer, der ifølge SOK var ombord på båden. Præcist hvad der er sket, vides endnu ikke. - Vi assisterer svenskerne og leder efter tre personer. Vi har sendt en helikopter og en båd ved navn Airport Rescue fra Kastrup Lufthavn, siger statsvagten ved SOK.Da de blot assisterer svenskerne i deres redningsaktion ved de på nuværende tidspunkt meget lidt om episoden, ligesom det ikke vides hvem de tre personer i båden er. Ifølge svenske expressen.se fik Søredningscentralen i Sverige en melding om en båd, der var ved at synke, omkring kl. 14.30. Men signalet fra båden var dårligt.- Vi fik meldingen over VHS-radioen. Men der var støj på linjen og dårlig lyd. Vi ved meget lidt, siger redningsleder Birgitta Rosander til Expressen, der også melder at der i alt er fire både og to helikoptere med i eftersøgningen. - Vandet er meget koldt, men overlevelsen afhænger af , hvordan de er påklædt, deres kondition og alder. Og lige nu ved vi ingenting om de tre forsvundne personer, siger statsvagten i Danmark.

Mest læste i dag

Både de danske og svenske indsatsstyrker er i området for at lede efter de tre personer, der ifølge SOK var ombord på båden. Præcist hvad der er sket, vides endnu ikke. 

- Vi assisterer svenskerne og leder efter tre personer. Vi har sendt en helikopter og en båd ved navn Airport Rescue fra Kastrup Lufthavn, siger statsvagten ved SOK.

Da de blot assisterer svenskerne i deres redningsaktion ved de på nuværende tidspunkt meget lidt om episoden, ligesom det ikke vides hvem de tre personer i båden er. 

Ifølge svenske expressen.se fik Søredningscentralen i Sverige en melding om en båd, der var ved at synke, omkring kl. 14.30. Men signalet fra båden var dårligt.

- Vi fik meldingen over VHS-radioen. Men der var støj på linjen og dårlig lyd. Vi ved meget lidt, siger redningsleder Birgitta Rosander til Expressen, der også melder at der i alt er fire både og to helikoptere med i eftersøgningen. 

- Vandet er meget koldt, men overlevelsen afhænger af , hvordan de er påklædt, deres kondition og alder. Og lige nu ved vi ingenting om de tre forsvundne personer, siger statsvagten i Danmark.