Båd synker ud for Malaysia: 61 frygtes omkommet

32 personer savnes og frygtes druknet, efter at en båd ved midnatstid gik ned ud for Malaysias vestlige kyst.

Der var 97 personer om bord på båden, som kom fra Indonesien. 60 personer er reddet i land, mens fem passagerer er druknet. Fire af de døde er mænd, mens den sidste er en kvinde.

- Vi reddede nogle af passagererne, der lå i vandet, mens andre blev fundet i live inde på land, siger Mohamad Hambali Yaakup, der er chef for søredningstjenestens lokale kontor i området.

Han tilføjer, at myndighederne håber, at mange af de savnede har reddet sig i land, da båden sank ikke langt fra kysten.

- Vi tror, at båden har været overfyldt. Mange af passagererne havde ikke rejsedokumenter, siger Mohamad Hamabali Yaakup.

Myndighederne mener, at passagererne illegalt forsøgte at komme til Malaysia. Søredningstjenesten sendte efter meldingen om ulykken et skib til området for at lede efter overlevende, og yderligere to fartøjer blev sendt af sted for at assistere i eftersøgningen.

Den malaysiske avis New Straits Times skriver, at båden forliste ved midnatstid omkring tre kilometer fra byen Banting, der ligger ud til Malacca-strædet.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip