Baby angrebet af rotte i barnevogn

Tine Mølbach Henriksen fik benene på nakken, da hun hørte sin lille datters rædselsslagne skrig i babyalarmen under middagsluren i går. Fem måneder gamle Emma lå i barnevognen under dyne, myggenet og regnslag og sov lige udenfor familien hoveddør i Løgumkloster.

Tine Mølbach Henriksen fór ud til sin datter, og da hun flåede regnslag og myggenet af, hoppede en stor rotte ud af vognen.

- Jeg tager Emma op og ser, at der er blod over det hele og tjekker straks, om den har bidt hende i pulsåren. Det havde den heldigvis ikke. Men den har bidt med over- og undermund tre steder, skriver den sønderjyske mor på Facebook.

Læs også: Gigantisk rotte på en meter fanget og dræbt

Både mor og datter græd i forskrækkelse, mens Tine Mølbach Henriksen hastede Emma til lægen.

Rotten havde bidt Emma tre steder i hånden. Hun kom ikke alvorligt til skade, men fik en stivkrampevaccination og en pencillinkur, og Tine Mølbach Henriksen skal desuden sørge for at vaske hånden med sæbe tre gange dagligt.

Da der igen var kommet ro på gemytterne, ringede Tine Mølbach Henriksen til Tønder Kommune for at få en rottefænger til at komme forbi. Men her bliver sagen ikke betragtet som akut, da rotten ikke har været inde i huset. I første omgang lød beskeden, at rottefængeren først kunne komme onsdag i næste uge, men efter endnu et opkald til kommunen, lovede de at sende en ud i morgen.

Læs også: Mand sendte død rotte til nabo

Lille Emma har det heldigvis godt igen. Tilbage står Tine Mølbach Henriksen med en advarsel til andre forældre.

- Husk for Guds skyld babyalarm, regnslag med net i eller myggenet, der slutter tæt under barnevognen! Håber ikke dette sker for andre, lyder det.

Det er ikke første gang, man hører om rotter, der har været på besøg i en barnevogn. Det sker typisk om vinteren, hvor de søger ly for kulden.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip