Baby født med fire arme og fire ben

Kun tre måneder gammel gennemgik lille ugandiske Paul Makisa en omfattende og farlig operation: Lægerne skulle flytte hans hjerte og hans lever - og samtidig fjerne seks af de lemmer, han var født med.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: “Giraf-drengen" er født med en ekstra lang hals

Stakkels lille Paul blev nemlig ikke alene født med et malplaceret hjerte og en ditto lever; naturen havde også tildelt ham to ekstra arme, to ekstra ben, en ekstra overkrop og en ekstra bagdel.

LÆS OGSÅ: To ben, fire arme og to hoveder: Sådan overlever tvillingerne

Nu har ugandiske læger med succes fjernet den parasitære tvilling, som hverken havde et hoved eller et hjerte, fra hans krop, og Paul Mukisa er nu i gang med at komme sig over de voldsomme strabadser.

Den lille drengs forældre havde ellers fået at vide, at lægerne intet kunne gøre for at hjælpe deres søn med de mange ekstra kropsdele.

LÆS OGSÅ: Født med to hoveder og én krop: Nu er tvillingerne Hope og Faith døde

Men heldigvis trådte en lokal børnekirurg til, og fortalte, at han godt mente, det kunne være muligt at operere på den vanskabte baby. Han udskrev Paul Mukisa fra hospitalet, og bad forældrene vende tilbage, når han havde vokset sig stor nok til at gennemgå en operation.