Badevideo startede Facebook-fight: Realitystjerne truet med vold

Det hele begyndte med en glad videohilsen, men endte med trusler om vold. Mandag morgen lagde Joy K. Petersen, der blandt andet er kendt fra Kanal 4's realityserie 'Singleliv', en video på sin Facebook-profil, hvor hun hygger sig i sit nye badekar.

Men det var langt fra alle, der var i samme morgenhumør som den 25-årige kendis.

- Jeg har lige fået ny lejlighed med badekar. Jeg er en glad person og ville ønske folk en god dag. Det undrer mig, at en positiv video kan skabe så meget negativitet, siger Joy K. Petersen til Dagens.dk.

SE OGSÅ: Joy: Hvorfor tror alle, jeg er med i 'De unge mødre'?

Kort efter, hun havde lagt videoen på sin profil, blev den delt på Facebook-siden Admin Jensen, der - ifølge egen beskrivelse - er sat i verden for at gøre grin med 'dumme mennesker'. Opslaget var ledsaget af ordene:

- Mandag morgen på kontanthjælp. Der hygges igennem! En morgenhilsen fra karbadet. I luv it.

Det affødte utallige negative kommentarer og trusler.

Joy, der læser til pædagog og ikke modtager kontanthjælp, forsøgte i første omgang at mane de vrede Facebook-brugere til ro ved selv at deltage i debatten. Men tonen tog en voldelig drejning.

- Der er en, der skriver, at jeg burde have et spark i ansigtet. Og der er en anden, der skriver, at han med glæde vil smide en føntørrer i vandet og gøre det af med mig, fortæller Joy, der understreger, at truslerne ikke gør hende bange.

SE OGSÅ: Amalie som spansk sexferie: Så mange klamme tilbud får jeg

Nu har hun i stedet valgt at offentliggøre en af truslerne og en navngiven person på sin Facebook-profil. 

- Det er ikke i orden, at voksne mænd gladeligt reklamerer med, at de slår på kvinder. Det er måske ikke fair, jeg hænger ham ud offentligt, men det var ham, der kastede bolden op. Hvis han havde skrevet til mig privat, så havde jeg også svaret ham privat, forklarer Joy og fortsætter:

- Sådan en lille, tusset melorm er svær at tage alvorligt. Jeg har svært ved at holde min kæft, men jeg falder ikke til deres niveau.

Joy K. Petersen fortæller, at trusler ellers hører til sjældenhederne. Faktisk har hun kun modtaget nogle få af slagsen, siden hun var på tv for første gang.

Den 25-årige reality-kendis er lige nu aktuel i DR3-programmet 'Selvoptaget'.

SE VIDEOEN, DER STARTEDE BALLADEN, HERUNDER:
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Joy K. Petersen.

 

 

Dagens Gossip