Badminton: Ekstra mixeddouble kommer med til VM

Mixeddoublen med Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl har fået chancen for at repræsentere Danmark ved badminton-VM på hjemmebane, hvor det går løs i slutningen af august i Ballerup Super Arena.

Dermed har Danmark tre mixeddoubler med. De øvrige to er Joachim Fischer/Christinna Pedersen og Anders Kristiansen/Julie Houmann.

- Det er virkelig en dejlig nyhed, som jeg ikke havde regnet med. Det er meget positivt for mig, og jeg er virkelig glad og stolt over at få lov til mindst at spille to kampe ved VM på hjemmebane.

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at det bliver til mere end to kampe, siger Mads Pieler Kolding i en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

Makkeren jubler også.

- Jeg er super glad for, at vi er kommet med i mixeddouble. Jeg ser det som en stor chance for Mads og mig til at vise, vi er et par på vej frem. Ud over det ser jeg det også som en fordel for de rene doubler, da vi får flere kampe i hallen, siger Kamilla Rytter Juhl.

Det er på grund af en række afbud, at Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl har fået chancen. Begge spillere er også med i henholdsvis herre- og damedouble.

/ritzau/

 

Dagens Gossip