Badminton: Håb om småkage-løsning udsætter VM-udtagelse

Landstræner Lars Uhre har et håb om, at han kan få de udelukkede badmintonstjerner Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Joachim Fischer, Mathias Boe og Carsten Mogensen med til sommerens VM i Jakarta.

De fem profiler er i øjeblikket udelukket på grund af en sponsorkonflikt med Badminton Danmark i den såkaldte småkage-sag.

Selv om parterne har stået stejlt over for hinanden, så er de i øjeblikket i dialog.

Lars Uhre skulle oprindeligt have udtaget den danske VM-trup tirsdag i denne uge, men overfor Politiken bekræfter landstræneren, at udtagelsen er udskudt til næste uge, da han håber at kunne udtage det stærkest mulige hold.

Sponsorkonflikten brød ud i midten af april, fordi de fem spillere ikke ville stille til start for landsholdet iført småkageproducenten Danisa som trøjesponsor, da det er i konflikt med spillernes personlige sponsor Kjeldsen Cookies.

Danmark deltager i denne uge ved hold-VM, det såkaldte Sudirman Cup i Kina, uden de fem profiler. Til august spilles det individuelle VM i Indonesiens hovedstad Jakarta.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip