Badminton: Japansk duo fuldender dansk nedtur

Den danske herredouble med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding fuldendte fredag eftermiddag den danske nedtur i Super Series-turneringen Singapore Open.

Den danske badmintonelite skuffede fælt i Singapore, og herredoublen var eneste danske islæt i fredagens kvartfinaler efter en lang række danske nederlag torsdag.

Den danske duo er nummer ni i verden - japanerne Hiroyuki Endo og Kenichi Hayakawa er nummer seks på verdensranglisten, men danskerne havde det psykologiske overtag inden kampen.

Danskerne havde nemlig vundet de tre gange, de to par tidligere var tørnet sammen, og meget i kampens begyndelse tydede da også på endnu en dansk triumf.

Fra 4-4 tog Kolding/Petersen teten og vandt første sæt 21-17. Andet sæt bød på et noget andet billede, her var japanerne overlegne og vandt så klart som 21-13.

Tredje sæt blev hæsblæsende og dramatisk og bød blandt andet på et længere spilstop, da dommeren måske overreagerede en smule ved at forlange forbinding på en japansk arm som følge af en mindre rift.

Japaneren var ikke meget for at spille med den ekstra forhindring, og efter lidt tid fik han lov at smide forbindingen, tørre blodet væk og spille videre.

Danskerne var foran 6-2 og 11-8, men efter sidebyttet overtog japanerne styringen. 17-16 var sidste føring til danskerne, der tabte 18-21 og dermed satte punktum for en skidt samlet dansk indsats i Singapore.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip