Badminton: Mixed doublen afværger dansk EM-skuffelse

Danmark sikrede sig helt som ventet to sejre, da holdet torsdag tog hul på EM i badminton for hold i den belgiske by Leuven.

I den anden kamp gjorde Holland dog god modstand og tvang kampen ud i et femte og afgørende opgør ved stillingen 2-2.

Jan Ø. Jørgensen og Line Kjærsfeldt bragte Danmark foran 2-0 med sikre sejre i singlerne, inden Hollands herre- og damedouble bragte balance i stillingen.

I den afgørende kamp var der dog ingen tvivl om udfaldet, da mixed doublen med Joachim Fischer og Christinna Pedersen viste sig klart stærkere end Jorrit De Ruiter og Samantha Barning.

De danske sejrscifre lød på 21-10, 21-14 til samlet sejr på 3-2.

Tidligere på dagen havde Danmark vundet noget mere simpelt over Polen med 5-0 efter kun at have afgivet et sæt undervejs.

Dermed vinder Danmark gruppe 1 foran Holland og Polen og har sat kurs mod den ventede plads i finalen. Danskerne er i første omgang klar til kvartfinalerne som en af de seedede nationer.

Danmark har for en sjælden gangs skyld revanche til gode ved hold-EM. Efter at have vundet guld hver gang i perioden fra 1996 til 2011 tabte Danmark finalen til Tyskland i 2013.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip