Badminton: Myggestik åbner for ren dansk VM-kvartfinale

Mandag begynder VM i badminton i Ballerup, og publikum kan se frem til en rent dansk kvartfinale i herresingle, hvis de danske spillere Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen holder deres seedning.

Det er et faktum, efter Simon Santoso har meldt fra til VM via det indonesiske badmintonforbund.

Santoso var seedet otte til VM og stod til at møde 14.-seedede Viktor Axelsen i 1/8-finalen, men Santoso er blevet ramt af tropesygdommen denguefeber, der overføres via myg, og han er derfor blevet indlagt på hospitalet. Det skriver nyhedsbureauet afp.

Og med Santoso ude er vejen altså banet for, at tredjeseedede Jan Ø. Jørgensen møder landsmanden Viktor Axelsen i kvartfinalen. Vinderen her møder formentlig topseedede Lee Chong Wei i semifinalen.

De indonesiske VM-drømme fik tirsdag mere end et knæk.

VM's topseedede herredouble Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan melder også afbud til VM som følge af Ahsans rygskade, som er blevet værre på det seneste.

- Det er en katastrofe for os. Hvad skal vi sige?

- Vi rejser torsdag morgen, og vi har intet andet valg (end at trække spillerne fra VM, red). De kan ikke spille, siger Bambang Roedyanto fra det indonesiske badmintonforbund.

VM begynder mandag i Ballerup og varer hele ugen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip