Badminton: VM-favorit døjer med skade og humøret

De herresinglespillere, som drømmer om medaljer i herresingle ved VM i badminton i Danmark senere på måneden, kan måske øjne en lidt nemmere vej.

Storfavoritten Lee Chong Wei fra Malaysia døjer nemlig med en skade, og med den bestemt også med humøret.

Det afslører han selv i et interview med avisen Malaysian Star.

31-årige Lee Chong Wei måtte melde fra til Commonwealth Games for få uger siden på grund af en muskelskade, og selv om han er tilbage i træning, erkender han, at det ikke går så forfærdeligt godt.

- Min hjerne vil gerne, men min krop giver mig problemer, siger han til avisen.

- Jeg er 80 procent bedre, men hver eneste dag er det et problem for mig at "psyke" mig selv op til træning. Mit humør skifter meget. Jeg bliver meget frustreret, når benene giver problemer, hver gang jeg presser mig.

Lee Chong Wei har tabt de to seneste års VM-finaler til Lin Dan, men den dobbelte olympiske mester og femdobbelte verdensmester fra Kina har mere eller mindre stoppet karrieren og er ikke med denne gang.

Derfor havde Lee Chong Wei formentlig set frem til at træde op på sejrsskamlens øverste trin. Mandagens lodtrækning ødelagde imidlertid også lidt af Lee Chong Weis humør.

Han står nemlig til at møde den nykårede commonwealth-mester Kashyap Parupalli fra Indien allerede i anden runde, og det bekymrer ham også.

- Det bliver ikke let. Jeg er nødt til at få mig selv motiveret igen. Jeg skal have analyseret alle mine tænkelige modstandere. Jeg har besejret dem alle før, men det bliver et andet scenarie i København, siger han.

Danmarks bedste herresingle, tredjeseedede Jan Ø. Jørgensen, står til at møde Lee Chong Wei i semifinalen ved det VM, som bliver spillet fra 25. til 31. august i Ballerup.

/ritzau/

 

Dagens Gossip