Bænket Lionel Messi sænker Atlético Madrid

13/09/2015

Superstjernen Lionel Messi sparkede lørdag FC Barcelona op på førstepladsen i den bedste spanske fodboldrække.

Den argentinske angriber scorede sejrsmålet et kvarter før slutfløjt, da det forsvarende mesterhold på udebane slog Atlético Madrid med 2-1.

Lionel Messi blev spillet fri af Luis Suarez og vippede med stor overblik bolden ind ved den ene stolpe.

Det lå ellers ikke i kortene, at Messi skulle ende som matchvinder, efter at han netop for anden gang er blevet far til en søn og derfor ikke har deltaget i Barcelona-holdets træning i denne uge.

Med en halv time tilbage af den svære udekamp blev Messi fra bænken sendt på banen i stedet for Ivan Rakitic.

På det tidspunkt havde Neymar kort forinden udlignet til 1-1 for gæsterne, efter at Fernando Torres havde bragt Atletico i front i en hæsblæsende indledning på anden halvleg.

Første halvleg endte uden scoringer og var generelt en forestilling uden de vilde chancer.

Barcelona var i klar boldbesiddelse, men formåede ikke at omsætte det til mere end et enkelt forsøg inden for målrammen.

Barcelona topper Primera Division med ni point efter de tre første kampe. Atlético Madrid ligger i forfølgerfeltet med seks point.

Real Madrid har syv point på andenpladsen efter lørdagens storsejr på 6-0 over Espanyol. Cristiano Ronaldo scorede fem af målene for madrilenerne.