Bagedyst-deltager med overraskende udmelding: Tabte sig under optagelserne

Skrevet af Julie Møller

09/11/2020
Dette års deltagere i Den store Bagedyst. Foto: Carsten Mol - DR
Dette års deltagere i Den store Bagedyst. Foto: Carsten Mol - DR
Selvom der var fyldt med kager og søde sager, så var det ikke noget, der satte sig på denne deltager under optagelserne til dette års Bagedyst.

Dagens topnyheder

Chokolade, pandekager, flødeskum, mørdej, karameller og meget mere. Den store Bagedyst er fyldt til randen med lækre sager, og deltagerne får bagt sig igennem lidt af hvert.

Udover timerne i teltet, hvor optagelserne til det populære DR-program finder sted, så bruger deltagerne også meget tid på at forberede sig. Men selvom der er rigtig meget kage på programmet, så er det ikke noget, der efterlader spor i form af ekstra kilo på kroppen. I hvert fald ikke for dette års deltager Max Hoffmann-Dose Preisler, der tabte sig i løbet af de måneder, hvor Bagedysten stod på. Det skriver HER & NU

“Det var jo som at være til eksamen tre gange om ugen, så du har ingen appetit og gider ikke rigtig spise kage, ligesom du står op under hele programmet. Man er i bevægelse hele tiden,” forklarer han.

33-årige Max Hoffmann-Dose Preisler fra Hørsholm. Foto: Carsten Mol.

Der er heller ingen tvivl om, at der bliver gået og løbet nogle skridt, når deltagerne indtager teltet. Faste seere af programmet kan hver uge følge med i, hvordan deltagerne farer rundt i teltet, for det er en konkurrence, der tages seriøs.

“Det er jo ikke fordi, man står og hyggebager. Der er jo en grund til, at folk løber i teltet,” slår Max Hoffmann-Dose Preisler fast. 

Stadig med i konkurrencen

Max Hoffmann-Dose Preisler er stadig med i denne sæson, hvor de er fem deltagere tilbage. Den 33-årige deltager kom rigtig godt fra start, og i sæsonens første afsnit lykkedes det den dygtige hobby-bager at få titlen som ‘Ugens mesterbager.’ Udover Max Hoffmann-Dose Preisler er følgende deltagere stadigvæk med:

26-årige Anne Kirstine Tirstrup fra Aarhus. Foto: Carsten Mol.

 

24-årige Mads Eg Andersen fra Aarhus. Foto: Carsten Mol.

 

19-årige Caroline Fischer Rigelsen fra Hedehusene. Foto: Carsten Mol.

 

37-årige Lena Thorsson fra Køge. Foto: Carsten Mol.

Den store Bagedyst bliver sendt på DR lørdag aften klokken 20.00.