Bale scorer hattrick i Real Madrids storsejr

Nedrykningstruede Valladolid kunne lørdag aften intet stille op mod Real Madrid, som hjemme vandt 4-0 i Primera Division.

Sejren kom i hus uden den skadede superstjerne Cristiano Ronaldo, som fra tribunen kunne se holdkammeraten Gareth Bale snuppe hovedrollen i opgøret. Tre mål og en målgivende aflevering blev det til for Bale.

Waliseren er efter en lidt svær begyndelse i hovedstadsklubben begyndt at træde i karakter, og mod Valladolid slog han for første gang til efter lidt over en halv times spil.

Den tidligere Tottenham-stjerne headede hjemmeholdet i front med 1-0, da han var hurtig over bolden, efter at Valladolid-målmand Diego Marino fik sendt den ud i feltet.

Få minutter efter sendte Bale en perfekt aflevering af sted mod Karim Benzema, og den franske angriber svigtede ikke med sit 2-0-mål.

Efter lidt over en times spil scorede Bale til 3-0 som afslutning på et fint Real Madrid-angreb.

Derefter var der absolut ingen tvivl om kampens udfald. Kort før tid scorede Bale til 4-0 og blev dermed noteret for sit første hattrick i Real Madrid-trøjen.

Sejren betyder, at Real Madrid blot er tre point efter frontduoen FC Barcelona og Atlético Madrid.

FC Barcelona har dog spillet en kamp færre end Madrid-klubberne. Mesterholdet skal søndag på udebane møde Athletic Bilbao på udebane.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip