Bale scorer hattrick i Real Madrids storsejr

Skrevet af admin

|

30/11/2013

Dagens topnyheder

Nedrykningstruede Valladolid kunne lørdag aften intet stille op mod Real Madrid, som hjemme vandt 4-0 i Primera Division.

Sejren kom i hus uden den skadede superstjerne Cristiano Ronaldo, som fra tribunen kunne se holdkammeraten Gareth Bale snuppe hovedrollen i opgøret. Tre mål og en målgivende aflevering blev det til for Bale.

Waliseren er efter en lidt svær begyndelse i hovedstadsklubben begyndt at træde i karakter, og mod Valladolid slog han for første gang til efter lidt over en halv times spil.

Den tidligere Tottenham-stjerne headede hjemmeholdet i front med 1-0, da han var hurtig over bolden, efter at Valladolid-målmand Diego Marino fik sendt den ud i feltet.

Få minutter efter sendte Bale en perfekt aflevering af sted mod Karim Benzema, og den franske angriber svigtede ikke med sit 2-0-mål.

Efter lidt over en times spil scorede Bale til 3-0 som afslutning på et fint Real Madrid-angreb.

Derefter var der absolut ingen tvivl om kampens udfald. Kort før tid scorede Bale til 4-0 og blev dermed noteret for sit første hattrick i Real Madrid-trøjen.

Sejren betyder, at Real Madrid blot er tre point efter frontduoen FC Barcelona og Atlético Madrid.

FC Barcelona har dog spillet en kamp færre end Madrid-klubberne. Mesterholdet skal søndag på udebane møde Athletic Bilbao på udebane.

/ritzau/