Ballerups postbude genoptager arbejdet efter strejke

Beboere i Ballerup, Skovlunde, Måløv, Smørum og Værløse kan nu igen se frem til at få fodret deres postkasser med breve, aviser og småpakker.

Postbudene i Ballerup Distributionscenter, der deler post ud i de nævnte områder, har fredag genoptaget arbejdet efter en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, oplyser Post Danmark i en pressemeddelelse.

Posten kan være forsinket, men er på vej, lyder det fra Hans Erik Lindkvist, chef for HR i Post Danmark.

- Alle postbude har nu genoptaget arbejdet, men der ligger en stor pukkel af post i Ballerup, som vil give forsinkelser i de kommende dage.

- Dog kan man som i resten af landet regne med, at valgkortene kommer ud senest lørdag, siger Hans Erik Lindkvist med henvisning til folkeafstemningen om det danske EU-retsforbehold torsdag 3. december.

Konflikten udspringer af en fyringsrunde, hvor 35 postmedarbejdere er afskediget. Ifølge tillidsrepræsentant Thomas Møller krævede medarbejderne mulighed for at afspadsere knap 20.000 optjente overarbejdstimer, som de har til gode.

Utilfredsheden fik tirsdag de omkring 500 postbude i tre københavnske distributionscentre til at nedlægge arbejdet, og onsdag fulgte postbuddene i Ballerup så efter.

Onsdag genoptog postbudene på distributionscentrene på Amager og Frederiksberg arbejdet, da ledelsen ifølge tillidsrepræsentant Thomas Møller accepterede nogle af medarbejdernes krav.

Torsdag genoptog postbudene i København City arbejdet, og fredag fulgte altså de ansatte i Ballerup.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip