Balotelli var ulykkelig i Liverpool og vil blive i Milan

Mario Balotelli tigger og beder i øjeblikket om at blive i AC Milan. Den kontroversielle angriber er i øjeblikket udlejet fra Liverpool i resten af sæsonen.

Liverpool har fået Jürgen Klopp som manager, men det ændrer ikke ved, at Balotelli ønsker at blive i Milano efter sommerpausen.

- Det, jeg ønsker, er at blive i Milan. Jeg var ikke lykkelig i Liverpool og ønsker ikke tage tilbage dertil, siger Balotelli ifølge teamtalk.com.

- Jeg har gjort det godt i mine to seneste kampe, og jeg har yderligere seks kampe til at vise, hvad jeg kan. Jeg føler endelig, jeg er i form og er afslappet. Desuden har Milan pengene, lyder det fra Balotelli.

Milan-træner Cristian Brocchi har imidlertid ikke lagt skjul på, at han kan knuse Balotellis drøm om fremtiden. 25-årige Balotelli har kun scoret et mål i Serie A, siden han forlod Anfield.

Brocchi har allerede advaret Balotelli om, at han ikke har meget tid til at bevise, at han fortjener en permanent kontrakt.

- Hvis en spiller tror, han kan afgøre en kamp alene, er ikke det korrekt. Mario er meget ivrig, og han har lovet mig, at han vil give alt i sine sidste kampe. Det er vigtigt for mig, at han viser, at Milan-trøjen virkelig betyder noget for ham.

- Som træner er jeg altid optaget af mentalitet, for selv de mest talentfulde spillere skal have den rigtige indstilling, mener Brocchi.

Næste mulighed for Balotelli til at overbevise træneren bliver hjemmekampen mod Carpi på torsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip