Balotellis prøvetid i Liverpool er forbi

Liverpools manager Brendan Rodgers er klar til at stille større krav til angriberen Mario Balotelli.

Den kontroversielle italiener blev hentet til Merseyside som en offensiv forstærkning, men det er indtil videre ikke meget, han har bidraget med.

Et enkelt mål i syv kampe er i hvert i underkanten af, hvad Rodgers forventede.

- Hvad mål angår, er han nødt til at forbedre sig, så simpelt er det. Alle angribere bliver målt på antal scoringer, og lige nu har han ikke ramt det, han formentlig også selv forventer, siger Rodgers ifølge Reuters.

Han erkender dog også, at resten af holdet heller ikke har givet Balotelli nemme arbejdsbetingelser.

Derfor er det ikke kun angriberens skyld, at han ikke rørte bolden i Basels straffesparkfelt i ugens Champions League-kamp i Schweiz, som endte med et 0-1-nederlag.

- Man er som angriber nødt til at søge ned i de områder, men så skal man også have noget at arbejde med, og det var der ikke nok af, siger Rodgers.

Angrebsproblemerne i Liverpool er ikke blevet mindre af, at Daniel Sturridge har været skadet de seneste seks kampe, og at man har solgt målfarlige Luis Suarez til Barcelona.

Men så er der jo også Rickie Lambert, der blev hentet i Southampton. Han er dog ikke umiddelbart udset som en direkte konkurrent til Mario Balotelli.

- Vi hentede Rickie Lambert som ens piller, der kan spille for os en gang imellem og komme ind fra bænken og gøre en forskel i visse kampe, siger Rodgers.

Liverpool tager lørdag imod formstærke West Bromwich Albion hjemme. Efter to sejre og en uafgjort i holdets tre seneste kampe vil en sejr på Anfield formentlig lune ekstra meget.

/ritzau/

 

Dagens Gossip