Balotellis tidlige trøjebytte gør manager sur

Liverpools manager, Brendan Rodgers, var langt fra tilfreds med sit holds indsats i Champions League-kampen mod Real Madrid onsdag aften, og det gjorde ikke humøret bedre hos Rodgers, at den italienske stjerneangriber Mario Balotelli efter første halvleg byttede trøje med Real-forsvareren Pepe på vej ud i spillertunnelen.

- Det er noget, der ikke sker her. Det burde ikke foregå her, sagde Rodgers ifølge Sky Sports på pressemødet efter 0-3-nederlaget på Anfield.

- Vi havde en episode med en spiller, der gjorde det samme sidste sæson. Det tog jeg hånd om, og jeg vil også tage hånd om dette, tilføjede han med henvisning til Mamadou Sakho, som byttede trøje med Samuel Eto'o fra Chelsea i december.

Det er langt fra første gang, at Mario Balotelli har disciplinære problemer på klub- og landshold. Det tidlige trøjebytte kommer oven i en række skuffende præstationer fra italieneren i Liverpool, og onsdag aften udgjorde han heller ikke nogen trussel mod modstanderens mål.

Det fik Rodgers til at pille ham ud efter de første 45 minutter.

- Hvis du vil gøre det (bytte trøje med modstanderen, red.), så gør det, når kampen er slut. Jeg vil tage mig af det i morgen (torsdag, red.), sagde Rodgers på pressemødet.

Den 24-årige angriber har ikke selv kommenteret på sit trøjebytte med Pepe.

Real Madrid fører gruppen med ni point for tre kampe. Liverpool har blot tre point - det samme som bulgarske Ludogorets og Basel fra Schweiz.

Ludogorets vandt onsdag 1-0 hjemme over Basel.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip