Bandefigur får fem års fængsel i landsretten

Skrevet af admin

27/06/2014

Mest læste i dag

Østre Landsret har fredag skærpet straffen markant i sagen mod Omar Al Salkhali, som menes at være en fremtrædende figur i banden Loyal To Familia (LTF).

Al Salkhali skal fem år i fængsel, har landsretten bestemt, og det er noget mere, end han fik i byretten sidste år. Her lød dommen på fængsel i et år og otte måneder.

Sagen drejer sig om organiseret salg af hash i Skovlunde og besiddelse af flere skydevåben. Al Salkhali blev i byretten frifundet for at have noget med skydevåbnene at gøre, men landsretten mente noget andet.

Våbnene, som var gemt i en elevatorskakt, blev fundet i en periode med adskillige skyderier. Nogle af opgørene fandt sted mellem medlemmer af LTF og en gruppe i Værebro.

11 personer blev i sin tid dømt i byretssagen. Straffene lød på fængsel mellem ni måneder og fire et halvt år. To af de dømte valgte at anke byretssagen, men det fik de ikke noget ud af, da deres domme blev stadfæstet.

Den ene er Al Salkhalis bror, Ali, som har fået en dom på to et halv års fængsel. Den anden er Rene Lorentzo Sell, der ligesom i byretten fik fire et halvt års fængsel.

/ritzau/