Bandemedlemmer i biler bragede ind i hinanden med vilje

Michael Lauritsen

11 år siden

|

02/04/2013

Dagens topnyheder

Politiet har tirsdag middag foretaget en række anholdelser efter et sammenstød mellem to biler i Skibhuskvarteret i Odense.

Det oplyser Fyns Politi.

På Buchwaldsgade ramlede to biler sammen. Det var formentlig forsætligt. Ifølge Fyens.dk er der tale om en sort Mercedes og en grå Ford Mondeo. I de to biler var der unge mennesker, og der opstod håndgemæng mellem de to grupper.

Indsatsleder på stedet, Finn Wegner, oplyser til Fyens.dk, at politiet har kørt to biler, den sorte Mercedes og en blå Fiat, til undersøgelse. Personerne i den blå Fiat kom, ifølge politiet, efterfølgende til undsætning og ville blande sig.

I alt ni personer blev anholdt og sigtet for brud på ordensbekendtgørelsen, ligesom nogle blev anholdt efter politiloven om at sikre ro og orden.

Det er formentlig en banderelateret uoverensstemmelse, der har ført til episoden. Det skal politiet nu undersøge nærmere.

Et vidne fortæller til Fyens.dk, at de først anholdte lignede rockerrelaterede personer, mens tre eller fire andre personer, som ankom i den blå Fiat, var af anden etnisk herkomst end dansk.

Ingen kom til skade ved hændelsen, men der er stadig efterforskning i gang på stedet.