Bandidos-rocker bag tremmer for grov vold

Politiet i Østjylland mener, at et 32-årigt fuldgyldigt medlem af rockergruppen Bandidos sammen med tre andre står bag et groft overfald i Randers for en uge siden.

Manden blev anholdt onsdag og sigtet for grov vold, røveri og frihedsberøvelse.

Torsdag blev han i et grundlovsforhør ved Retten i Randers varetægtsfængslet i fire uger, oplyser politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.

Overfaldet skete på Parkboulevarden i Randers sidste torsdag, hvor en 40-årig mand blev slået og sparket i hovedet og på kroppen og fik stjålet sin tegnebog.

Grundlovsforhøret skete for lukkede døre, og derfor er det sparsomt med oplysninger om, hvad motivet til overfaldet var.

- Vi ved selvfølgelig, hvad motivet til overfaldet var, men vi ønsker ikke at oplyse om det, så længe sagen kører for lukkede døre, siger Mogens Brøndum.

Dørlukningen skyldes blandt andet, at to medgerningsmænd fortsat er på fri fod.

Efter overfaldet i Randers blev ofrets hænder bundet med strips, hvorpå han blev smidt ind i en bil og kørt ud i en skov ved Kåtrup nord for byen. Her fortsatte de fire mænd mishandlingen med køller.

Manden blev tre kvarter efter overfaldet fundet stærkt forslået på en parkeringsplads og kørt på hospitalet. Han havde sålaftryk på arme og ryg, og lægerne konstaterede, at han havde brækket ribben og blandt andet fået en lungeskade.

Under overfaldet fik ofret sprøjtet peberspray i øjnene.

Onsdag fremstillede politiet en 40-årig mand med relationer til Bandidos i grundlovsforhør. Også han er sigtet for overfaldet, men han blev løsladt af dommeren, der ikke fandt politiets beviser solide nok til en varetægtsfængsling.

Den 40-årige er dog fortsat sigtet, og anklagemyndigheden har kæret byrettens afgørelse til Vestre Landsret.

 

Dagens Gossip