Banelandstræner: Vi skal forfine detaljerne

Tre fjerdedele af Danmarks fire kilometerhold havde aldrig nogensinde kørt hurtigere, da Danmark sent torsdag vandt sølv i holdforfølgelsesløb ved World Cuppen i banecykling i Mexico.

Alex Rasmussen var med til at sætte dansk rekord på vejen mod OL-sølvet i Beijing i 2008, men for Lasse Norman, Rasmus Quaade og Casper Folsach var det skelsættende, at køre på tre minutter og 57 sekunder og kun være fire tiendedele fra danmarksrekorden.

Alligevel mener assisterende landstræner Martin Lollesgaard, at danskerne har potentiale til mere.

- Jeg er overbevist om, at vi har gode muligheder for at rykke vores niveau op, men det kræver hårdt arbejde.

- Men det er også hårdt arbejde, som har bragt os her, hvor vi er nu, så vi skal egentlig bare fortsætte i vores spor og forfine på forskellige detaljer. Så skal vi nok udvikle os endnu mere, siger han.

Danskerne blev besejret i finalen af tre af de ryttere, som var med til at vinde VM-guld for Australien. Australierne vandt med mere end to sekunder i en finale, hvor danskerne "døde" lidt mod slutningen.

- Vores niveau er lige nu under Australiens. Her har vi en del at arbejde med stadig. Det positive er til gengæld, at vi nu er i top-tre for anden World Cup i træk. Så vi er en del af verdenseliten i holdløb, siger Martin Lollesgaard.

Mathias Møller Nielsen, som også er en del af holdløbstruppen, kører omnium, som slutter fredag. World Cuppen slutter med lørdagens parløb, hvor den tidligere verdensmester i parløb Alex Rasmussen kører sammen med unge Mathias Kriegbaum.

/ritzau/

 

Dagens Gossip