Bang & Olufsen fejrer fyringsvarsel med kurshop

Mens Bang & Olufsen torsdag har måttet skuffe 125 af sine ansatte ved at give dem en fyringsseddel, har de handlende på fondsbørsen til gengæld taget godt imod nyheden.

På fondsbørsen endte B&O-aktien således 3,3 procent højere i 47,5 kroner, efter at selskabet tidligere torsdag gav besked om den forestående restrukturering, der ventes at give selskabet 100 millioner kroner i besparelser på årsbasis.

I den mere kedelige afdeling sluttede servicekoncernen ISS med et fald på 4,0 procent, så selskabets aktie endte i 204,1 kroner ved lukketid.

Faldet kom efter et regnskab fra ISS, der ellers viser, at selskabet i 2014 har vendt underskud til overskud. Topchefen i ISS, Jeff Gravenhorst, erklærede sig også godt tilfreds med årsregnskabet.

Men alligevel har resultatet ikke været nok til at indfri markedets forventninger, når det kommer til bundlinjen.

Her blev der leveret et overskud på godt én milliard kroner, mens analytikere adspurgt af SME Direkt for Ritzau Finans havde ventet et overskud på godt 1,4 milliarder kroner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip