Bang & Olufsen lukker 125 butikker

Tv- og radioproducenten i Struer, Bang & Olufsen, har nedjusteret forventningerne til dette regnskabsår, da man ikke når den forventede omsætning. Og samtidig har man besluttet at lukke en lang række butikker i primært Europa. Det oplyser selskabet i en børsmeddelelse.

- For at fremskynde optimeringen af vores butiksnetværk har vi besluttet proaktivt at lukke op mod 125 dårligt præsterende butikker, hovedsageligt i Europa. Ovenstående har haft en negativ effekt på vores toplinje og vores forventninger til de finansielle resultater for regnskabsåret 2012/13. Vi har fortsat fokus på eksekveringen af vores strategi, ”Leaner, Faster, Stronger”, og tror fortsat på Bang & Olufsens fuldepotentiale, siger CEO Tue Mantoni i meddelelsen.

B&O havde sat næsen op efter en tocifret vækst i omsætningen, men i andet kvartal af regnskabsåret 2012/13 steg omsætningen kun med fem procent, og derfor kommer nedjusteringen og butikslukningerne nu.

- For at fremskynde åbningen af nye butikker i vækstmarkeder og for at forbedre sundheden i det nuværende detail-netværk, vil Bang & Olufsen åbne egne B1-butikker på vigtige lokationer og fremskynde lukningen af urentable butikker i modne markeder, lyder det i børsmeddelelsen.

Restruktureringen af forhandlernetværket forventes at tage 12-18 måneder, hvilket betyder, at selskabets ”Leaner, Faster, Stronger-strategi" kommer til at tage ét år mere end forventet.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip