Bangsbo: Juventus kan nå i CL-finalen

Skrevet af admin

|

03/12/2013

Dagens topnyheder

Juventus har kun vundet en ud af fem kampe i gruppespillet i Champions League. Men italienerne er stadig outsider til at nå finalen i turneringen.

Det mener den tidligere assistenttræner i Juventus, Jens Bangsbo, som følger godt med i italiensk og europæisk fodbold.

- Juventus har et højt potentiale og et mandskab, der er homogent nok til at gå rigtigt langt i Champions League.

- Jeg tvivler på, at Juventus ender med at vinde finalen, men det er ikke utænkeligt, at de kan komme i den, vurderer Jens Bangsbo.

I sidste sæson tabte Juventus 0-2 både ude og hjemme til Bayern München i kvartfinalen i Champions League. Sydtyskerne vandt senere hele turneringen, så det var ikke nogen skam, mener Bangsbo.

- Potentialet hos Juventus er højere, end det var sidste år. Da de mødte Bayern München sidste sæson, der var det helt klart, at de havde mødt deres overmænd.

- Men det gjorde de fleste hold i den sæson, da de mødte Bayern München, påpeger Jens Bangsbo.

Juventus er med sidste uges 3-1-sejr hjemme over FC København placeret på andenpladsen i gruppe B.

Italienerne skal bruge minimum et uafgjort resultat i den sidste gruppekamp ude mod tyrkiske Galatasaray for at gå videre til 1/8-finalerne.

I Torino endte den første indbyrdes kamp mellem Juventus og Galatasaray 2-2, hvilket var skuffende for de italienske mestre.

- Hjemmekampen mod Galatasaray var lidt overraskende for dem. Juventus følte sig måske lidt for sikre, efter at de kom foran 2-1, og så fik Galatasaray udlignet, forklarer Bangsbo.

FCK har udspillet sin rolle i Champions League, men kan gå videre til Europa Leagues 1/16-finaler, hvis københavnerne klarer sig bedre end Galatasaray i den sidste gruppekamp. FCK møder på tirsdag Real Madrid i Parken.

/ritzau/