Bankbryllup kan fejres i det nordjyske

Aktionærerne i Nørresundby Bank har sagt ja til ægteskab med Nordjyske Bank. 98,2 procent af aktionærerne har godkendt Nordjyske Banks købstilbud. Det oplyser Nørresundby Bank i en meddelelse til fondsbørsen.

På forhånd havde bankerne oplyst til fondsbørsen, at en foreløbig optælling viser, at aktionærer med mere end 90 procent af aktiekapitalen i banken havde accepteret købstilbuddet fra Nordjyske Bank.

En betingelse for, at Nordjyske Bank vil gifte sig med Nørresundby Bank er ligeberettigelse. Derfor skulle reglerne om aktionærernes brug af stemmeret ændres, så hver aktie giver en stemme.

Forslaget om ændring af af stemmeretsbegrænsningen blev vedtaget med overvældende majoritet, idet 99,46 procent af den repræsenterede kapital og 98,62 procent af stemmerne stemte for forslaget.

Ændringen er dog betinget af Nordjyske Banks gennemførelse af købstilbuddet.

Optællingen af aktiekapital, der accepterer vilkårene for Nordjyske Banks opkøb af Nørresundby Bank er endnu ikke afsluttet. Det sker fredag, oplyser Nordjyske Bank.

Her vil banken via fondsbørsen erklære købstilbuddet med 335 kroner per aktie for ubetinget og endeligt, under betingelse af, at alle betingelser er opfyldt.

Det ser de ud til at være, da aktionærerne bag 90 procent af aktiekapitalen i Nørresundby Bank har accepteret købstilbuddet, og stemmebegrænsningen er ophævet.

De to fusionerende banker ventes at vedtage den endelige fusion på deres respektive generalforsamlinger den 31. marts.

2014 var Nørresundby Banks sidste år som single, og her præsterede banken det bedste resultat siden 2007 med 177,5 millioner kroner før skat.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip