Bar røv: Begejstret Uffe rev bukserne af Karina

Uffe Holm er ikke komiker for ingenting. Og det fik hans dansepartner, Karina Frimodt, for alvor at føle under denne uges træning.

Nok har seerne set en alvorlig og fokuseret side af Uffe Holm i rækken af Vild med dans-programmer, men man skal ikke lade sig narre af det tilsyneladende seriøse ydre.

Beviset på, at Uffe er en legesyg komiker, kom i onsdags, hvor Uffe og Karina trænede på livet løs for at lære de svære trin, som volder komikeren store problemer. Det skriver TV2.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Søndag, mandag og tirsdag synes jeg, det var sindssygt hårdt at skulle lære to danse. Jiven går så hurtigt, at den er vildt hård. Men så onsdag kom vi ind på noget af det rigtige, og så blev jeg glad. Jeg blev så glad, at jeg rev bukserne af Karina, siger Uffe til TV2.

Det var en noget paf Karina, der stod i næsten bar rumpe i træningslokalet.

- Og så blev jeg helt rød i hovedet. Det er sådan en, der har kørt hele sæsonen, at Uffe kommer hen og tager fat i mine bukser og siger, ’Jeg hiver de bukser ned’. Jeg plejer at sige 'Nej, du gør ikke', men så skete det så alligevel, og så stod jeg er i bar røv og g-streng, siger en grinende Karina til TV2.

- Havde du g-streng på? Ej, så var det da ærgerligt, at jeg gjorde det forfra, svarer komikeren kækt.

Det frimodige par har store planer om at klare sig hele vejen til finalen, selvom omdanse har været en lidt for fast del af deres fredage.
 

 

Dagens Gossip