Baraa: Jeg skal nok være ydmyg nu

Naturtalent, gudsbenådet, fabelagtig. De rosende ord er der ikke blevet sparet på, når dommerne i årets X Factor har beskrevet den kun 15-årige Baraa Qadoura. Derfor var det også en overraskelse, da han fredag aften blev sendt i farezonen af seerne.

Han reddede dog skindet, men forskrækkelsen har i den grad sat sine spor hos den unge sanger.

- Jeg har virkelig lært noget, siger Baraa Qadoura.

- Jeg skal virkelig være ydmyg, og det har jeg nok ikke fattet før nu, siger han. Da det gik op for ham, at der var en reel chance for, at han ville blive sendt hjem fra showet, piblede tårerne frem i øjnene på ham.

- Jeg braste bare helt sammen, for pludselig kunne jeg se, at det kunne være slut, siger han.

Det blev Lina Rafns deltager, 25-årige Sophia, der måtte sige farvel i showet. Dermed kan Baraa Qadoura se frem til endnu en uge i showet. Men den kommer til at stå på hårdt arbejde, fortæller hans mentor, Remee.

- Baraa har måske hvilet lidt for meget og ikke taget det helt seriøst nok. Og i det her felt er der altså ikke plads til, at man leverer 10 procent under, man skal levere 100 procent hver gang. Der er ikke plads til fejl, siger Remee.

Der er nu seks finalister tilbage i showet. Vinderen bliver fundet den 27. marts.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip