Barca-boss beroliger: Neymars skade ikke slem

Det så skidt ud, da Barcelonas brasilianske angrebsstjerne Neymar faldt til jorden med noget, der kunne ligne en alvorlig ankelskade i klubbens 2-0-sejr over Getafe torsdag aften.

Efter en dribling ved baglinjen skulle han lægge bolden ind foran mål, men vred om og reagerede selv kraftigt på uheldet.

Men Barcelonas træner Gerardo Martino mener ikke, der er grund til at være nervøs for, at Neymar står foran en længere pause.

- Hvis det er, som vi tror, vil det ikke være noget, der komme til at holde ham ude længe. Det kunne have været meget værre, men lægerne har beroliget os, og de vil nu afgøre, hvor lang pause, han skal have, siger Gerardo Martino ifølge nyhedsbureauet AFP.

Neymars ankel skal en tur i skanneren i løbet af fredagen for at få en endelig bekræftelse på skadens omfang.

Men umiddelbart er der ifølge Barcelona-træneren ikke grund til at frygte for, at Neymar ikke kan være med, når Champions League genoptages i midten af februar.

Her møder catalonierne Manchester City i en storkamp i 1/8-finalen.

Barcelonas 2-0-sejr over Getafe torsdag aften betyder, at holdet er klar til kvartfinalen i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, hvor Levante bliver modstanderen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip