Barca-boss: Vi bør værdsætte alle titler

FC Barcelona vandt lørdag aften det spanske mesterskab, da Granada blev besejret 3-0 på udebane i en kamp, hvor Luis Suarez scorede hattrick.

Det var nok til at sætte sig endegyldigt på førstepladsen foran Real Madrid, der ellers også vandt i sidste spillerunde, da det blev til 2-0 ude over Deportivo La Coruña på to scoringer af Cristiano Ronaldo.

Det var da også en lettet Barcelona-træner Luis Enrique, der satte ord på værdien af at genvinde det spanske mesterskab.

- Det viser, at klubben har en vindermentalitet, og vi må værdsætte alle titler. Jeg er meget glad på vegne af alle Barcelonas fans, vores familier og klubben. Vi har spillet godt set over en hel sæson.

- Vi har toppet ligaen i mange uger, og det mest konsekvente hold vinder mesterskabet, siger Luis Enrique, efter at titlen kom i land.

Barcelona vandt mesterskabet med 91 point - et mere end Real Madrid efter en afslutning på sæsonen, der pludselig blev spændende, da Barcelona i april satte et større pointforspring over bord.

- Jeg vil huske de gode øjeblikke, og de mennesker, der støttede os i de mere følsomme øjeblikke, hvilket vores fans gjorde. Vores fans blev hos os, selv om der foregik meget rundt omkring os, siger Barcelona-træneren.

Barcelona er ude af dette års Champions League, hvor finalen bliver et opgør mellem Real Madrid og Atlético Madrid.

Dermed kan Barcelona ikke igen i år vinde "The Treble".

- Vi indledte sæsonen med at ville genvinde alle trofæer, som ingen har gjort før. Nogle gange tænker folk måske, at det er en katastrofe ikke at vinde en af titlerne, men vi ved, hvor svært det er at vinde titler, siger Enrique.

/ritzau/

 

Dagens Gossip