Barca-træner forsvarer Messi efter hård kritik

FC Barcelona-træner Gerardo Martino forsvarer Lionel Messi, efter at superstjernen har fået kritik for sin indsats mod Atlético Madrid.

Messi er blandt andet blevet kritiseret i flere medier for at arbejde for lidt i 0-1-nederlaget, der endte med at sende Barcelona ud af Champions League.

- Det er så svært at være Messi - både i livet og når det gælder fodbold.

- Alt er meget unfair. Når han ikke gør det så godt, som folk forventer, så ender han med at blive kritiseret meget hårdt. Det må være meget hårdt for ham, siger Martino fredag på en pressekonference.

FC Barcelona har trods nedturen i CL fortsat to chancer for at vinde en titel i denne sæson. I ligaen er holdet et enkelt point efter Atlético Madrid, mens Real Madrid venter på onsdag i den spanske pokalfinale.

- Jeg vil være glad, hvis vi vinder en af turneringerne, men for mig - der er ny i klubben og havde forventninger til Champions League - så vil det være en skuffelse. Det vil være en skuffelse, uanset hvad der sker.

- Efter det holdet har været igennem, så kan vi ikke være på toppen mentalt, men der er ikke tid til at sørge. Hvad der er sket, er sket, og nu må vi fokusere på det næste, siger Barcelona-træneren.

Det spanske mesterhold møder lørdag Granada i den spanske liga.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip