Barcelona åbner sæsonen med sejr og to Messi-mål

Luis Enrique fik søndag en god begyndelse på livet som FC Barcelona-træner, da mesterskabsaspiranterne på hjemmebane sikkert og fortjent vandt 3-0 over Elche i første spillerunde af Primera Division.

Superstjernen Lionel Messi kom godt fra start på sæsonen med to mål.

Sejren kom i hus, selvom Barcelona i lidt over en halvleg måtte spille med en mand i undertal, efter at Javier Mascherano kort før pausen så direkte rødt for en nødbremse som sidste mand.

Lige inden udvisningen havde Messi planmæssigt bragt Barcelona foran 1-0. Messi driblede i vanlig stil forbi nogle modspillere, inden argentinerens berømte venstreben lynede.

Hvis Luis Enrique var nervøs for, hvordan det ville gå Barcelona-holdet i anden halvleg med en mand mindre på banen, så forsvandt nervøsiteten formentlig hurtigt efter pausen.

Den blot 18-årige angriber Munir El Haddadi, der fik sin Barcelona-debut, scorede hurtigt til 2-0 for hjemmeholdet, efter at anden halvleg var blevet fløjtet i gang.

Han modtog en bold fra den kroatiske playmaker Ivan Rakitic, der i sommerpausen er kommet til fra Sevilla, og den unge spanier afsluttede ganske pænt med ydersiden.

Efter lidt over en times spil var Messi igen på spil, da han inde i straffesparksfeltet afdriblede tre forsvarsspillere, inden han sikkert sparkede bolden i mål til 3-0 med venstrebenet.

Barcelonas rivaler til mesterskabet Real Madrid og mestrene Atlético Madrid skal begge først i aktion mandag aften.

Den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli kom også godt i gang med sæsonen sammen med Celta Vigo, som hjemme sejrede 3-1 over Getafe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip