Barcelona åbner sæsonen med sejr og to Messi-mål

Luis Enrique fik søndag en god begyndelse på livet som FC Barcelona-træner, da mesterskabsaspiranterne på hjemmebane sikkert og fortjent vandt 3-0 over Elche i første spillerunde af Primera Division.

Superstjernen Lionel Messi kom godt fra start på sæsonen med to mål.

Sejren kom i hus, selvom Barcelona i lidt over en halvleg måtte spille med en mand i undertal, efter at Javier Mascherano kort før pausen så direkte rødt for en nødbremse som sidste mand.

Lige inden udvisningen havde Messi planmæssigt bragt Barcelona foran 1-0. Messi driblede i vanlig stil forbi nogle modspillere, inden argentinerens berømte venstreben lynede.

Hvis Luis Enrique var nervøs for, hvordan det ville gå Barcelona-holdet i anden halvleg med en mand mindre på banen, så forsvandt nervøsiteten formentlig hurtigt efter pausen.

Den blot 18-årige angriber Munir El Haddadi, der fik sin Barcelona-debut, scorede hurtigt til 2-0 for hjemmeholdet, efter at anden halvleg var blevet fløjtet i gang.

Han modtog en bold fra den kroatiske playmaker Ivan Rakitic, der i sommerpausen er kommet til fra Sevilla, og den unge spanier afsluttede ganske pænt med ydersiden.

Efter lidt over en times spil var Messi igen på spil, da han inde i straffesparksfeltet afdriblede tre forsvarsspillere, inden han sikkert sparkede bolden i mål til 3-0 med venstrebenet.

Barcelonas rivaler til mesterskabet Real Madrid og mestrene Atlético Madrid skal begge først i aktion mandag aften.

Den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli kom også godt i gang med sæsonen sammen med Celta Vigo, som hjemme sejrede 3-1 over Getafe.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip