Barcelona får has på Krohn-Dehli og co. med sen scoring

06/04/2015

Barcelona fører også efter 29 spillerunder den spanske Primera Division med fire point ned til Real Madrid på andenpladsen.

Men det holdt hårdt, inden Barcelona besvarede Reals sejr på 9-1 tidligere på søndagen over Granada ved selv at hente tre point.

I en chancefattig kamp vandt Barcelona 1-0 på udebane over Celta Vigo, der havde Michael Krohn-Dehli på banen i de første 67 minutter.

Den danske landsholdsspiller fokuserede mest på sine defensive pligter på midtbanen og havde fin succes med at neutralisere Barcelonas Andrés Iniesta.

Barcelona kunne nok engang takke franske Jeremy Mathieu for tre vigtige point.

I den seneste spillerunde satte han holdet i gang med åbningsscoringen i sejren over Real Madrid, og mod Celta brugte forsvarsspilleren igen hovedet til at bringe sit hold på 1-0. Sejrsmålet faldt efter 73 minutter.

Hjemmeholdet havde ellers haft fin ære af kampen og havde heller ingen grund til at frygte modstanderen, eftersom Celta vandt 1-0 på Camp Nou tidligere på sæsonen.

Celta gik optimistisk til værks og udfordrede Barcelona-holdet, som nok havde bolden mest, men ikke formåede at veksle overtaget til åbne målchancer. Derfor sluttede første halvleg uden scoringer.

Fra anden halvlegs start pressede Barcelona hårdere, og efter få minutter sendte Neymar bolden i nettet med en flot afslutning.

Men dommer Inaki Vicandi annullerede målet for en offside, som viste sig at være ganske marginal - måske endda lidt tvivlsom.

Barcelona kom dog hele tiden tættere på, og det var ganske fortjent, at Jeremy Mathieu kunne skabe forløsning med sit hovedstød.

Celta var aldrig tæt på at komme tilbage, og kort før tid blev holdet reduceret til 10 spillere, da Fabián Orellana kastede græs i hovedet på Barcelonas Sergio Busquets og korrekt fik rødt kort.

Lionel Messi var tæt på øge til 2-0 i overtiden, men det blev ved kampens enlige mål.