Barcelona forlænger med tøvende Dani Alves

Omsider blev FC Barcelona og Dani Alves enige med hinanden. Parterne har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2017 med mulighed for yderligere et års forlængelse.

Der var lagt pres på Dani Alves for at beslutte sig, efter at den brasilianske højreback har tøvet med at skrive under på en ny kontrakt.

- Den nye aftale betyder, at forsvarsspilleren bliver i FC Barcelona frem til 30. juni 2017 - med en option på en tredje sæson, skriver klubben på sin hjemmeside.

Dani Alves har lige været med til at vinde The Treble med Barcelona - senest var han med i finalesejren på 3-1 mod Juventus i Champions League.

Inden forlængelsen stod Dani Alves til at have kontraktudløb med udgangen af juni, men nu er fremtiden på plads.

I sommeren 2008 skiftede Dani Alves fra Sevilla og har siden spillet 343 kampe for Barcelona - mere end nogen anden udlænding i klubbens historie.

Det er blevet til 19 titler for Dani Alves i Barcelona-trøjen - heriblandt fem spanske mesterskaber, tre Champions League-titler og tre spanske pokaltitler.

I 2009 var Dani Alves også med til at vinde The Treble med Barcelona, men dengang sad han ude med karantæne i finalesejren mod Manchester United i Champions League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip