Barcelona lukker hullet til Real Madrid med storsejr

24/01/2015

FC Barcelona vandt lørdag aften som ventet i Primera Division, da storklubben gæstede Elche og sejrede med 6-0.

Dermed er afstanden til førerholdet og ærkerivalen Real Madrid igen nede på ét point.

Real Madrid, som dog har en kamp i baghånden, vandt tidligere lørdag 2-1 ude over Cordoba på trods af en udvisning til superstjernen Cristiano Ronaldo.

Den argentinske stjernespiller Lionel Messi scorede to gange i storsejren over Elche, og det samme gjorde hans brasilianske angrebskollega Neymar. Forsvarsspilleren Gerard Pique stod for kampens ene scoring i første halvleg.

Kort efter Messis 2-0-mål på et straffespark 10 minutter inde i anden halvleg blev Faycal Fajr udvist for Elche, og derefter nettede Neymar to gange.

I slutfasen scorede Messi sit andet mål i kampen, inden Pedro i overtiden gjorde det til 6-0.

Mestrene fra Atlético Madrid holder trit med Real Madrid og FC Barcelona. Sent lørdag aften vandt Atlético Madrid hjemme med 3-1 over Rayo Vallecano. Den franske landsholdsangriber Antoine Griezmann scorede to mål for værterne.

Atlético Madrid har 44 point for 20 kampe, Barcelona har 47 point for 20 kampe. Real Madrid topper med 48 point for 19 kampe.