Barcelona-profil efter 0-1: Alt er ikke skidt nu

Bedst som FC Barcelona så ud til for alvor at udfordre Real Madrid i den spanske mesterskabskamp, tabte holdet lørdag et stort skridt.

På hjemmebane måtte holdet sensationelt se sig slået 0-1 af Malaga. Det skete efter seks ligasejre i træk, hvor Barcelona samlet scorede 26 mål.

- Vi ved, at alt kan ske i fodbold. Man kan være i en god stime, men pludselig taber man. Vi har spillet godt, men bare fordi vi taber en enkelt kamp, er alt ikke skidt, siger forsvareren Gerard Pique.

Hans holdkammerat superstjernen Lionel Messi ramte heller ikke dagen efter at have scoret 12 mål i de seneste otte kampe.

- Vi spillede ikke vores bedste kamp, men det var ikke kun Lionel, men hele holdet. Vi skulle have skabt flere chancer og mål, men det var ikke muligt, siger midtbanespilleren Sergio Busquets.

Allerede tirsdag har Barcelona mulighed for at revanchere sig, når holdet gæster Manchester City i den første af to 1/8-finaler i Champions League.

Her kan Barcelona forvente en klart mere offensiv modstander, end Malaga var lørdag.

- Det er et helt andet hold, vi kommer til at møde i Champions League, siger Busquets.

I den spanske liga er Barcelona ét point efter topholdet Real Madrid, som søndag aften dog kan øge til fire point med en udesejr over bundholdet Elche.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip