Barcelona-ros til cyprioter: De forsvarede sig godt

Apoel gjorde det glimrende i store dele af opgøret mod FC Barcelona i første runde af gruppespillet i Champions League.

I slutfasen var cyprioterne tæt på at udligne og sikre sig et højest overraskende point i Barcelona, men det endte 1-0 til favoritterne, og det var de glade for på en dag, hvor Barcelona-maskinen ikke kørte, som når den er smurt bedst.

- Vi kæmpede. Vi forsøgte at flytte bolden hurtigt rundt, men det klarede vi ikke. Vi dominerede, vi forsøgte midtpå og på kanterne, men de forsvarede sig rigtig godt, sagde Barcelona-anfører Xavi Hernandez til Canal Plus efter kampen.

- Alt i alt var det en trættende kamp, men vi vandt. Det er altid godt at åbne gruppespillet med tre point, tilføjer Xavi Hernandez.

Holdkammerat og målmand i den spanske storklub, Marc-André ter Stegen, roste også gæsterne fra Cypern for en stærk defensiv.

- De forsvarede sig godt, så det var svært at spille mod dem og bryde dem ned. Men det er normalt for vores klub at spille mod hold, der forsvarer sig.

- Vi skal gøre vores bedste, og det gjorde vi. Vi fik en god start i Champions League, og det er vigtigt, siger målmanden til uefa.com.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip