Barcelona-ros til cyprioter: De forsvarede sig godt

Apoel gjorde det glimrende i store dele af opgøret mod FC Barcelona i første runde af gruppespillet i Champions League.

I slutfasen var cyprioterne tæt på at udligne og sikre sig et højest overraskende point i Barcelona, men det endte 1-0 til favoritterne, og det var de glade for på en dag, hvor Barcelona-maskinen ikke kørte, som når den er smurt bedst.

- Vi kæmpede. Vi forsøgte at flytte bolden hurtigt rundt, men det klarede vi ikke. Vi dominerede, vi forsøgte midtpå og på kanterne, men de forsvarede sig rigtig godt, sagde Barcelona-anfører Xavi Hernandez til Canal Plus efter kampen.

- Alt i alt var det en trættende kamp, men vi vandt. Det er altid godt at åbne gruppespillet med tre point, tilføjer Xavi Hernandez.

Holdkammerat og målmand i den spanske storklub, Marc-André ter Stegen, roste også gæsterne fra Cypern for en stærk defensiv.

- De forsvarede sig godt, så det var svært at spille mod dem og bryde dem ned. Men det er normalt for vores klub at spille mod hold, der forsvarer sig.

- Vi skal gøre vores bedste, og det gjorde vi. Vi fik en god start i Champions League, og det er vigtigt, siger målmanden til uefa.com.

/ritzau/