Barcelona trækker fra trods skade til Messi

10/11/2013

Det endte næsten med en perfekt søndag for FC Barcelona.

Resultatmæssigt kunne det ikke være meget bedre. Barcelona vandt ude 4-1 over Betis, der havde den danske målmand Stephan Andersen på bænken, mens den nærmeste forfølger, Atlético Madrid, tidligere på dagen spillede 1-1 mod Villarreal.

Det betyder, at FC Barcelona topper Primera Division med et forspring på tre point ned til Atlético Madrid. Real Madrid er på tredjepladsen seks point efter førerholdet.

Mens resultaterne var gode for Barcelona, så måtte førerholdet se sin superstjerne Lionel Messi udgå med en muskelskade allerede efter 20 minutters spil.

Dermed fortsætter måltørken for Messi, der i ligaen ikke har scoret siden september. Bemærkelsesværdigt for en spiller af Messi karat. Dog scorede argentineren to gange i Barcelonas 3-1-sejr over AC Milan i midtugens Champions League-kamp.

Da Messi blev erstattet med Andrés Iniesta, var stillingen 0-0, men inden pausen havde Neymar og Pedro gjort det til 2-0 med et mål hver.

Barcelona-keeper Victor Valdés leverede et par flotte redninger ved 0-0, men det var glemt undervejs i anden halvleg, hvor Cesc Fabregas med to mål havde gjort det til 3-0 og 4-0. I overtiden reducerede Betis på et straffespark.

Mens Barcelona topper ligaen, så er Betis på sidstepladsen med kun ni point for 13 kampe.