Barcelona-træner erkender: Real Madrid var bedre end os

Før lørdagens opgør mod Real Madrid havde Luis Enrique ikke prøvet at tabe i den bedste spanske række i spidsen for FC Barcelona.

Men træneren erkender, at det catalonske storhold ikke fortjente sejren på Santiago Bernabeu i den spanske hovedstad, hvor Real Madrid slog ærkerivalerne 3-1.

- Vi begyndte godt, men så snart vi fik scoret, begyndte de at skabe chancer, siger Luis Enrique ifølge nyhedsbureauet AFP.

FC Barcelona-stjernen Neymar bragte efter få minutter sit hold i front, og Lionel Messi havde mulighed for at udbygge føringen, da han senere i første halvleg missede en stor chance tæt på mål.

- Der var en periode, hvor vi kunne have gjort det til 2-0, men i anden halvleg straffede de os på vigtige tidspunkter, og de fortjente at vinde kampen, konstaterer Luis Enrique.

Han er utilfreds med sit forsvar, som inden kampen ellers ikke havde lukket mål ind i ligasammenhæng. Mod Real Madrid blev sløsede fejl dog straffet.

- Det viser tydeligt, at der er modstandere, der er lige så gode - hvis ikke bedre - end os, hvilket også var tilfældet i dag. Vi er nødt til at rette op på det, for de fejl betød, at de vandt klart, siger træneren.

Efter storopgøret er Real Madrid nu blot et enkelt point efter Barcelona i den samlede stilling.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip