Barcelona-træner: Messi er i sit rette element

Barcelona fik søndag aften en fin start på den spanske turnering, da det hjemme på Camp Nou blev til en sejr på 3-0 over Elche, selv om Barcelona i hele anden halvleg spillede en mand i undertal efter et rødt kort til Javier Mascherano.

Særligt Lionel Messi boltrede sig med to scoringer. Ovenpå sidste sæson hvor han til tider virkede helt menneskelig.

Den debuterende Barcelona-træner, Luis Enrique, glædede sig over argentinerens form.

- Med Messi i sit rette element har vi taget det første skridt, og nu er vi klar til at tage det andet.

- Det er tydeligt, at Messi er verdens bedste spiller. Han har unikke kvaliteter; lægger op til mål, scorer, presser, forsvarer, han kan alt, roser Luis Enrique.

Han kunne også notere sig en stor debut til den 18-årige angriber Munir El Haddadi, der fik chancen grundet Neymars skade og Luis Suarez' karantæne.

Teenageren, der kommer fra klubbens ungdomsakademi, kronede en flot indsats med målet til 2-0 kort efter pausen.

- Jeg har ingen bekymringer over at bruge ham. Han træner, som han spiller og giver mig flere muligheder. Han har en stor personlighed og hviler aldrig.

- Men lad os ikke overdrive. Han skal stadig lære meget, inden han kan blive en fast spiller på førsteholdet i en stor klub som Barcelona. Men hans fremgang tillader os at have store forventninger til ham, siger Enrique.

Mandag aften indleder de to andre favoritter til titlen ligasæsonen. Real Madrid tager imod oprykkeren Cordoba, mens mesteren Atlético Madrid gæster Rayo Vallecano.

/ritzau/