Barcelona-træner: Vi vil slå Guardiola to gange

Et ekstra krydderi på det i forvejen interessante Champions League-møde mellem FC Barcelona og Bayern München er Josep Guardiola.

Den nuværende Bayern-træner var indtil for tre år siden træner i Barcelona, som han førte til to titler i Europas største klubturnering.

- Det er en speciel duel på grund af Pep - både for mig og spillerne, siger Barcelona-træner Luis Enrique til det europæiske fodboldforbunds (Uefas) hjemmeside.

- Det er et stort møde for alle Barcelona-fans. Vores mål er både at vinde på hjemmebane og udebane. Vi vil gøre det samme, siger Enrique.

Barcelona har da også en gedigen revanche til gode, da spanierne fik en lussing på samlet 0-7 mod netop Bayern München i semifinalen i samme turnering for to år siden.

Lidt senere på fredagen uddyber Luis Enrique på et pressemøde sine tanker omkring duellen mod Bayern. Her kalder han Guardiola for den bedste træner.

- Fordi han har vundet så mange titler, og fordi jeg elsker den måde, han har gjort det på med angrebsfodbold - uanset hvor han har været.

- Han har formået at tilpasse sig til et andet land og lært et nyt sprog, endda et meget svært sprog, og været i stand til at formidle sine idéer, siger Barcelona-træneren.

- Det bliver specielt (at møde Bayern), fordi det er første gang, at jeg skal op imod Guardiola, og det er første gang, at han står over for Barca, siger Enrique.

De to hold mødes på Camp Nou den 6. maj. Returopgøret i Tyskland spilles den 12. maj.

I den anden semifinale står Juventus over for Real Madrid.

/ritzau/

Dagens Gossip