Barcelona troner på toppen efter klar sejr mod Levante

22/09/2014

FC Barcelona er fortsat uden pointtab i den spanske liga, efter at holdet søndag aften vandt en overbevisende udesejr på 5-0 over et modløst Levante-hold, der var i undertal i mere end en halvleg.

Bundholdet gjorde pæn modstand i en halv time, men da Neymar bragte gæsterne foran efter Lionel Messis aflevering, tabte Levante-spillerne modet.

Og da Loukas Vyntra kort efter blev smidt ud, var der ikke mere at komme efter på trods af, at Lionel Messi misbrugte det efterfølgende straffespark ved at sende et ukoncentreret skud langt ved siden af mål.

Ivan Rakitic' kanonskud til 2-0 i halvlegens sidste minut satte reelt tingene på plads allerede ved halvtid, og anden halvleg kom kun til at handle om, hvor mange mål gæsterne kunne score.

Messi tog i slutfasen revanche for sit straffekiks ved at lave Barcelonas femte mål, da han driblede et par gange rundt om både sig selv og en Levante-forsvarer, inden han elegant lobbede bolden over målmand Jesus Fernandez.

Forinden havde Sandro Ramirez og Pedro Rodriguez scoret til 3-0 og 4-0 på en dag, hvor Barcelona kunne have vundet endnu større.

Luis Enriques tropper er eneste hold med maksimumpoint efter fire kampe. Levante er sidst med kun et point og en ærgerlig målscore på 0-10.