Barcelonas stjerner er klar til topbrag mod Atlético

FC Barcelona ser ud til at kunne stille op i allerstærkeste opstilling, når den catalanske storklub lørdag spiller topopgør mod Atlético Madrid.

Den brasilianske stjernespiller Neymar når med al sandsynlighed at blive sin skade kvit, inden kampen på Estadio Vicente Calderon i Madrid.

Neymar gennemførte således torsdagens træning uden problemer.

Onsdag aften gjorde Barcelona-stjernen over dem alle, argentinske Lionel Messi, comeback efter halvanden måned på sidelinjen. Det blev til en halv time i 4-0-pokalsejren over Getafe, og Messi nåede såmænd at score to gange.

De to profilers tilbagevenden giver Barcelona-træner Gerardo Martino et luksusproblem. For de vikarierende angribere, Alexis Sánchez og Pedro Rodriguez, har gjort det fremragende i Neymar og Messis fravær.

Barcelona fører Primera Division, men det er kun i kraft af en bedre målscore end Atlético Madrid, der lige som catalonierne har 49 point for 18 kampe.

Efter en svær sæsonstart nærmer Real Madrid sig de to tophold. Kongeklubben, der er ubesejret i 13 kampe, er med 45 point nu kun fem point efter de to rivaler.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip